Tidligere kull

 

Til alle mine valpekjøpere:

 

I oktober 2014 begynte det møysommelige arbeidet med å spore opp eiere av Woodshines-hunder gjennom 35 år. Enkelte av disse hundene har jeg aldri hørt mer fra, før nå. Det vil derfor finnes hunder her med sykdom som er oppdaget etter at søsken er gått i avl, og etter at foreldre er brukt på nytt. Enkelte hunder vil det ikke være mulig å finne opplysninger på, da eier enten er død eller at hundene er omplasserte til folk man ikke kjenner navnet på. Det er blitt konsentrert på alvorlig sykdom, tenner, bitt, testikler og dødsårsak. Det er kommet fantastisk mange tilbakemeldinger og det er med glede og stolthet at jeg konstaterer at så mange hunder har holdt seg friske og har gitt sine eiere så mye glede i mange, mange år!

 

Bildene er, så langt det har vært mulig, gjengitt med tillatelse fra eiere og/eller den respektive fotograf. Tusen takk til Merete Greaker, Jeanette Brun og alle dere andre som har sendt bilder av egne og andre sine hunder fra oppdrettet vårt!

 

 

Har du en hund fra kennel Woodshine som er/har vært syk/har defekter, eller som er død om så er av alderdom, eller som du bruker til noe spesielt - send inn det dere har, så legges det ut her! Send også med bilder, det er alltid moro å se hvordan hundene ble.

 

Trykk på bildene for å se kullene